Geboortegift.be de grootste leverancier van pampertaarten in Europa!

Over ons

Geboortegift is de grootste leverancier van Luiercadeaus in Europa. Met een toonaangevend team aan enthousiaste medewerkers werken we elke dag keihard om cadeaus bij kersverse ouders te krijgen. Ons team staat altijd voor je klaar!

Hoolstraat 4 Weert

Geboortegift hoofdkantoor

Vanaf september 2023 is Geboortegift gevestigd op de Hoolweg 4 in Weert. In een mooi kantoorpand zijn onze klanten altijd welkom voor een kop koffie of een bezoek aan ons atelier. Hier hebben we altijd een paar mooie cadeaus staan om te bekijken en natuurlijk direct te kopen.

Je kunt altijd langskomen om inspiratie op te doen of zakelijke afspraken te maken. Tijdens kantooruren is de directie altijd aanwezig om je te woord te staan, omdat we persoonlijk contact belangrijk vinden. Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Showroom 2
showroom tafel 1
Showroom 3

Waarom koop je bij Geboortegift je geboortecadeaus?


Gepersonaliseerde geboortecadeaus zijn het leukste om te geven, doordat er veel aandacht aan besteed wordt. We zijn dan ook specialist in het maken van deze cadeaus. We bedrukken en bestikkeren onze producten om het cadeau persoonlijk te maken. Neem contact met ons op als je vragen hebt over gepersonaliseerde luiertaarten of kraampakketten, want we denken graag mee.

 Zakelijke gebruikers vinden extra informatie op onze pagina “Geboortegift.nl voor ondernemers“. 

 Samengevat is Geboortegift.nl de beste plek voor je kraamcadeau, waardoor je altijd het leukste presentje hebt van het gezelschap.

  • Alles uit voorraad leverbaar (op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden).
  • Wij maken geboortecadeaus persoonlijk.
  • Klanttevredenheid staat bij ons op de eerste plaats.
  • Geboortegift.nl heeft een officieel webwinkelkeurmerk.
  • We scoren een 9,4 bij webwinkelkeur.
  • We leveren al onze producten door heel Europa.
  • We werken met de beste merken en leveranciers, waaronder Pampers, Nuby, Difrax, Happy Horse en werken samen met DHL

Elise - Opening Geboortegift

Interview met Elise Deneer van Geboortegift 

30 September 2023 - tijdens de Opendag van Geboortegift in Weert.

Te midden van de levendige drukte van de opendag, vonden we een rustig moment met Elise Deneer, de drijvende kracht achter Geboortegift. Het was fascinerend om haar verhaal te horen, het verhaal van een bedrijf dat in slechts zes jaar tijd enorm gegroeid is.

Met gepaste trots vertelde ze over de grote showroom die onlangs is geopend: "Na zes jaar keihard werken, hebben we deze prachtige ruimte waar onze klanten de magie van Geboortegift kunnen ervaren," zegt Elise, terwijl ze naar de kleurrijke displays vol cadeaus wijst.

"Maar weet je," zegt ze met een fonkeling in haar ogen, "wat dit avontuur echt speciaal maakt, zijn de mensen met wie ik werk. De collega's hier zijn als familie geworden. We hebben samen gelachen, gehuild en ongelooflijk hard gewerkt."

Als ik vraag naar het succes van Geboortegift, glimlacht ze bescheiden: "Het voelt nog steeds onwerkelijk dat we nu wereldwijd de grootste zijn. Dat is iets heel bijzonders." Ze pauzeert even. "Maar waar ik echt trots op ben, is dat we elke dag zoveel baby's blij kunnen maken."

Haar ogen glinsteren van enthousiasme als ze vertelt over de reis van elk geschenk: "Het begon allemaal met een enkel doosje dat ik zelf naar het postkantoor bracht. En nu? Nu hebben we een hele vrachtauto die elke dag langskomt om alle pakketten op te halen!"

Voordat ons gesprek eindigt, deelt ze nog een bijzondere anekdote: "Een van de hoogtepunten was toen we speciale luiertaarten mochten leveren voor 'Gooische Moeders'. Dat was echt een kroon op ons werk!"

Terwijl de opendag verdergaat, blijft de passie en toewijding van Elise aan Geboortegift duidelijk resoneren. Het is een herinnering aan hoe visie, hard werken en een beetje magie kunnen samenkomen om iets echt speciaals te creëren.